Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

(0)
40 perc
Könnyű
A sertéshús kedvelői nem fognak tudni nemet mondani erre a receptre. Dobd fel a húsgombócot egy gombás-zöldfűszeres mártással, valamint a kedvenc köreteddel egy isteni, laktató fogásért.

Hozzávalók

6 adagokat

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  csomag
MAGGI Zöldfűszeres tejszínes csirkemell alap
600  g
darált marhahús
2 
vöröshagyma
1  g
Kenyér, pan dulce (mexikói édes zsömle), édes élesztős kenyér
1 
tojás
1  tk
só
1  tk
feketebors
1  csésze
Búzaliszt, teljes kiőrlésű
2  ek
olaj
200  ml
tejszín (főző)
450  g
csiperkegomba
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
22.2 g
Energia
345.2 kcal
Zsír
13 g
Fehérje
28.9 g
Telített zsírok
4.5 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

40 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A húst ledaráljuk a hagymával (ha már le van darálva, a hagymát felkockázva belekeverjük), hozzáadjuk a tojást, a beáztatott és kinyomkodott zsömlét, majd sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük az egészet.
  • 2. lépés

    10 perc
    Egy evőkanállal kis adagokat szedünk a húsból, gombócot formálunk belőle a kezünkkel, és lisztbe forgatjuk. Forró olajban minden oldalán kisütjük.
  • 3. lépés

    5 perc
    A gombócokat felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje őket, majd fedő nélkül főzzük tovább.
  • 4. lépés

    10 perc
    A gombát megmossuk, szeletekre vágjuk, megpirítjuk, majd félretesszük. Amikor a húsgombócok megfőttek, hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk.
  • 5. lépés

    2 perc
    Hozzáadjuk a csomagoláson található utasítás szerint elkészített, tejszínnel és vízzel elkevert Maggi Zöldfűszeres alapot, és egy fazékban összefőzzük a húsgombócokkal.
  • 6. lépés

    3 perc
    Tálaljuk kedvenc köretünkkel, például burgonyával, rizzsel vagy tésztával.
Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

1. lépés 6

A húst ledaráljuk a hagymával (ha már le van darálva, a hagymát felkockázva belekeverjük), hozzáadjuk a tojást, a beáztatott és kinyomkodott zsömlét, majd sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük az egészet.

Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

2. lépés 6

Egy evőkanállal kis adagokat szedünk a húsból, gombócot formálunk belőle a kezünkkel, és lisztbe forgatjuk. Forró olajban minden oldalán kisütjük.

Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

3. lépés 6

A gombócokat felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje őket, majd fedő nélkül főzzük tovább.

Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

4. lépés 6

A gombát megmossuk, szeletekre vágjuk, megpirítjuk, majd félretesszük. Amikor a húsgombócok megfőttek, hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk.

Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

5. lépés 6

Hozzáadjuk a csomagoláson található utasítás szerint elkészített, tejszínnel és vízzel elkevert Maggi Zöldfűszeres alapot, és egy fazékban összefőzzük a húsgombócokkal.

Húsgombóc gombás-zöldfűszeres mártással

6. lépés 6

Tálaljuk kedvenc köretünkkel, például burgonyával, rizzsel vagy tésztával.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
19 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • gomba
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Pörkölt
  • Sertéshús
  • Tej / krém alap
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Paradicsomos húsgombócok

    Paradicsomos húsgombócok

    55 perc Könnyű
  • Húsgombócok bolognai szószban sütve

    Húsgombócok bolognai szószban sütve

    40 perc Közepes
  • Húsgombóc bolognai mártással

    Húsgombóc bolognai mártással

    66 perc Könnyű
  • Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

    Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

    45 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET